تالار گفتگو

تالار گفتگوی بیماران با بیماران

محلی برای گفتگو، درد دل کردن و نظر سنجی آزادانه  بیماران با  یکدیگر در مورد بیماری ، راه های درمانی و مشکلات سر راه و ….

(گفتگوی شما بعد از تایید مدیر سایت در صورتی که حاوی مطالب غیر اخلاقی، اهانت به دیگران و مطالب سیاسی  نباشد به نمایش دیگران گذاشته میشود.)

با عرض پوزش بدلیل پرسش سئوال های تکراری ( از هر دری سخنی ) که برای دیگران هم قابل استفاده نیست و ذیغ وقت بنده که امکان پاسخ به همه را ندارم،  از تاریخ ۲۴/۲/۹۲ امکان ارسال نظر از تالار قلب حذف شد.

لطفا ابتدا از لینک بالا به فهرست مراجعه و مطلب مورد نظر و سئوالات مشابه دوستان را مطالعه و سپس در صورت وجود مشکل از لینک انتهای مطلب استفاده نمائید.

فهرست سایت

آناتومی قلب

پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی

کنترل ودرمان عوامل خطر بیماری های قلبی

 تشخیص بیماری قلبی عروقی

انواع بیماری های قلبی عروقی

 

درمان بیماریهای قلبی عروقی

* تغییر روش زندگی:

* داروهای قلبی عروقی:

درمان دارویی بدون درمان مداخله ای!

* درمان اینترونشنال (مداخله ای):  بالون زدن و گذاشتن استنت  PCI  یا  جراحی قلب  CABG ‌ کدام درمان ارجح است؟

* جراحی باز قلب:

* پیس میکر قلبی.

* دفیبریلاتور قلبی و ICD

* ابلیشن آریتمی های قلبی.

141 comments

  1. سلام
    دختری هستم ۲۴ ساله مجرد مشکل تنگی دریچه میترال دارم ۵سال پیش ptmc شدم تا پارسال اسفند ماه برای دومین بارptmc شدم الان بعد یک سال کمی احساس نفس تنگی میکنم دریچه ائورتم هم مشکل داره دارو هم فقط پراپرانول ۴۰ ونصف تریامترن اچ مصرف میکنم
    من میتونم باز همptmc کنم چون از جراحی میترسم؟؟؟
    من میتونم ازدواج کنم و بچه دار شم؟؟؟
    خواهشا راهنماییم کنید من خیلی افسرده شدم

    • بله امکان PTMC مجدد وجود دارد.
      ازدواج مشکلی ندارد ولی در مورد حاملگی با پزشک معالج مشورت کنید.

  2. باسلام ببخشید میخواستم بپرسم من جوان ۲۰ ساله ای هستم گاهی اوقات مثلا بعضی موقع ها دوسه اعت یک بار یا سعتی دوباریا مثلا هرنصف روزیک بارقلبم انگاریهووایمیسه یهونمیزنه انگارقلبم میریزه مثل کسی که یهومیترسه میشه کمک کنید خیلی نگرانم کرده خواهشن بگید ممنون

    • سلام.
      اریتمی قلبی مطرح است و احتمالا PVC

  3. سلام خسته نباشید من به دلیل مصرف ماینوکسیدل با درصد بالا برای ریزش مو مشکل طپش قلب گرفتم
    الان یک ساله که ازش استفاده نمیکنم اما مشکل طپش قلبم حل نشده وقتی دراز میکشم طپش قلب میگیرم و صورتم ورم میکنه گاهی هم احساس نمیکنم قلبم اصلا کار کنه
    بنظر شما علت از چی میتونه باشه؟
    خیلی ممنون

    • سلام
      علائم نمی تواند به مصرف یک سال قبل ماینوکسیدیل باشد.
      اضطراب خود را کنترل کرده و در صورت عدم رفع علائم با یکی از همکاران مشورت کنید.

  4. با سلام
    جناب آقای دکتر تابان حدود دو ماه پیش سوالی در رابطه با ضربان نامنظم قلب (PVC) برایتان ارسال کردم متأسفانه تاکنون جواب داده نشده است لطفاً در صورت امکان پاسخ مرا بدهید. با تشکر
    آیا با مصرف داروی آمیودرون بی نظمی قلب به شکل پی وی سی درمان میشود و مصرف آن چه مدت باید باشد.

    • سلام
      سئوال بی پاسخ ندارم
      احتمالا ایمیلتان اشتباه وارد شده. به هر حال برای پی وی سی ساده و کم تعداد ،آمیودارون مصرف نمی شود (بدلیل عارضه) ولی بله آریتمی به دارو پاسخ می دهد.

  5. با سلام آفای دکتر من توسط خود شما اکو شده ام نرمال بود ولی توسط هولتر نزدیک ۴۰ بار در روز آریتمی PAC می زنم پس از صبحانه و ناهار معمولا این حالت را احساس می کنم همیشه دچار استرس می شوم که نکنه ایست قلبی کنم. کارم خارج شهر است تا رسیدن به شهر در استرسم. چون جوانم نمی خوام دارو مصرف کنم PAC مرا آزار نمی دهد فقط استرس ایستادن قلب دارم چکار کنم از زندگی خسته شده ام. PAC کی خطرناکه ؟ضربان قلبم معمولا ۸۰ تا ۱۰۰ جوابم را ایمیل کنید لطفا خیلی در غذابم

    • سلام
      اگر علامت ندارید و تعداد ضربان نابجا درمان ضروری نیست
      خطر مرگ ناگهانی مطرح نمی باشد. اضطراب خود را کنترل کنید.

  6. با عرض سلام وخسته نباشید
    خانمی ۳۲ ساله هستم که جواب اکو mr مثبت +۱ واز نوع mild mvp و ef=60 قرار است در یکی از ادارات کشاورزی استخدام شوم میخواستم بدونم ایا از نظر معاینات پزشکی منعی برای استخدام شدن دارد. باتشکر

    • سلام
      خیر . مشکلی برای استخدام نیست

  7. با سلام در حدود ۲ ماه پیش کامنتی دادم که جواب ندادید . سوالم را دوباره مطرح می کنم .
    خانمی ۳۳ ساله دارم که پرولاپس میترال یک درجه ای دارد مشکلش ضربانهای نابجای pac/pvc است با ایندرال ۲۰ دوبار در روز که می خورد خوب نشد پیش متخصص الکتروفزیولوژی رفت متورال ۵۰ بهش داد که با اون بدتر شد تعداد ضربانات نابجایش در طول روز یا از یک روز به روز دیگه متغیر است ودر حین این ضربانها احساس ت÷ش دارد ولی سرگیجه و ….ندارد میگه دوست دارم از دستشان خلاص بشم . در ضمن ورزش هم میکنه ومیگه در طول ورزش حالش بهتره سوالم این است که تا چه حداین ضربانها در روز مجاز است ؟ چه کار کنه خوب بشه فشارش هم اکثرا ۹ یا ۱۰ است .لطفا ما را راهنمایی کنید چون قصد بچه دار شدن داریم . تشکر

    • سلام
      اولا این ضربانات pac / pvc خطرناک نیست.
      اگر مونومورفیک باشد شاید بتوان با روش ابلیشن برای همیشه راحت شد.
      ورزش بلامانع است.
      تا ۶ عدد در دقیقه بدون عارضه دراز مدت خطرناک قابل قبول است.
      معمولا ربرای حاملگی مشکلی نیست هرجند ممکنه تعدادشان کمی زیادتر باشد.

  8. با سلام پسری سه سال و نیمه دارم که در پنج روزگی به علت باز نشدن دریچه ای که در بدو تولد باز می شود ظاهرا pda , tr جراحی باز شد و شکاف کوجکی ایجاد کردند و در چهار ماهنگی هم مجددا بالون زدند و طی این مدت پرانول مصرف می کرد و حدودا دو سالگی گفتند عضلات شکاف ایجادشده کارایی اش را از دست داده و لانوکسین و کاپتوپریل و فوروزوماید تجویز شد و بعد لانوکسین تبدیل به دیگوگسین شد. الان در سه سالگی گفتند باید تعویض دریچه شود و مدت هفت هشت ماه انجام عمل را به تاخیر انداختند و نهایتا قرار است در تیرماه عمل شود دکتر جراج می گوید الان انجام عمل لازم است ولی به علت خطری که عمل دارد دو ماه دیگر به شما فرصت می دهیم جسارتا اگرمتوجه شدید بفرمایید علت تاخیر به خاطر وزن گیری بچه است یا خطر عمل و اینکه آیا این عمل خطر از دست رفتن بچه را دارد و دیگر اینکه اگر عمل موفق بود دوباره بعد از چند وقت نیاز به تعویض دریچه مجدد است و آیا خطرناکتر است ؟ خواهشمند است اگر امکان دارد سریعتر جواب دهید چون اگر به صلاح است همین الان عمل را انجام دهیم و به تاخیر نیاندازیم / استرس آن غذاب آور تر از انجام آن است

    • سلام
      تصمیم گیری با این اطلاعات و بدون ویزیت مشکل بوده و ممکن است پاسخ اشتباه باشد.
      لطفا با در دست داشتن مدارک کامل با یک متخصص قلب کودکان مشاوره کنید.
      نگران نباشید.

  9. سلام
    خسته نباشید ببخشید آقای دکتر می خواستم بدونم چرا درد قلب به سمت چپ میزند؟
    با سپاس

    • منشا عصب گیری جنینی از سمت چپ است.

  10. باسلام مادر من به بیماری رماتیسم قلبی مبتلا هست چند سال هست ماهی یک عدد پنی سیلین تزریق میکنه اخیرا برای گرفتن دارو به داروخانه مراجعه کردیم که پزشک داروخانه گفت ما این دارو نداریم و باید از هلال احمر تهیه کنید در صورتی که دارو یه پنی سیلین ساده بوده که همیشه از همون داروخانه تهیه میکردیم اما گویا شایعه شده مواد پنی سیلین های موجود در بازار از چین وارد میشه و جان تعدادی را هم گرفته آیا این موضوع صحت داره و حالا تکلیف مادرم چیست آیا میتوانند بجای تزریق پنی سیلین از آنتی بیوتیک خورکی آموکسی سیلین برای رماتیم قلبیش استفاده کنه؟

    دکتر خواهشا راهنمایی کنید من خیلی نگران هستم

    • سلام
      نگران نباشید. مختصری کمبود دارو هست ولی در بازار پیدا میشود.
      تزریقی راحتتر است و یکبار.
      خوراکی مصرف روزانه لازم دارد که کمی سخت است.

  11. باسلام
    آقای دکتر پدر من حدود ۱ هفته پیش آنژیو شد و من احساس می کنم ممکن است که سی دی آنژیو اون با کس دیگه ای اشتیاه شده باشه و حالا بر اساس اون سی دی می خوان عملش کنن می خوام بدونم امکان همچین اشتباهی هست یا اینکه مشخصات بیمار داخل محتویات سی دی ثبت میشه . و اگر اشتباه شده باشه هنگام عمل مشخص میشه؟ ببخشید خیلی نگرانم

    • سلام
      مشخصات بیمار در روی تمام فیلم ها باید باشد.
      احتمال اشتباه کمه ولی بلاخره….
      نه حین عمل نمی شود داخل رگ ها را دید. تصمیم بر اساس سی دی آنژیوگرافی است.

  12. سلام
    آقای دکتر من ترس بیش از حد از مردن دارممیترسم بخوابم و بمیرم همیشه بی حالم کسلم ضربان قلبمم پایینه همش میگم اگر بخوابم ضربان قلبم از ابن پایین تر میاد من مییمیرم واسه همین از خوابیدن وحشت زیاد دارم موقع بیداری هم همش ضربان قلبم و نبضم رو چک میکنم که استپ نکنه من نمیرم
    تو را خدا بگید چه کار کنم عذاب دارم میکشم

    • سلام
      فکر می کنم نگرانی شما بی مورد است.
      با متخصص قلب مشورت کنید.
      http://galb.ir/archives/193

  13. با عرض سلام و تشکر از سایت خوبتون ….. خانمی ۲۷ ساله ام …مدتی هست که دچار تپش قلب ضعف وخستگی زودرس هستم موقع انجام فعالیت دچار تنگی نفس وگهگاه کمی سرفه میشم و بعضی وقتا ۱ ساعت پس از خواب شب دچار حملات تنگی نفس شبانه میشم در واقع باحالت خفگی وطپش قلب از خواب میپرم پیش متخصص قلب عروق که رفتم اکو انجام داد نتیجه اینجور حاصل شد:
    MR+1
    PULMUNARY FLOW :REGURGITATION Mild
    RV.END DIASTOLIC : 39 mm (27-33 mm) l
    RV .FUNCTION: TAPSE :19 mm RVSM :12 cm/s
    LEFT ATRUM: 37 (18-37 mm ) l
    EF : 55%
    باتوجه به جواب اکو حمله تنگی نفسم در شب موقع خواب میتونه علت قلبی داشته باشه؟؟؟؟ خواهش میکنم بهم بگین قلبم د رچه وضعیتی هست؟؟؟؟وچکار کنم؟؟ باتشکر ……….

    • سلام
      مشکل عمده ای در قلب ندارید.
      نگران نباشید. استرس را کنترل و داروهای تجویزی را مصرف کنید.

  14. با سلام
    سوال بنده این است که آیا بعد از تعویض دریچه میترال (با دریچه فلزی) در صورت پرولاپس (افتادگی دریچه ) یا باز شدن دریچه وخون ریزی آیا می شود بدون عمل جراحی و بلکه با بالون زدن دریچه را درست کرد. با تشکر

    • بعد جراحی تعویض دریچه پرولاپس بی معنی است!!!
      اما اگر خود دریچه فلزی شل شود و با درمان دارویی نتوان علائم راکنترل کرد یا باز شدن بخیه ها زیاد باشد، نیاز به جراحی مجدد دارد

  15. با سالم آقای دکتر برای بار دو هست سوال میپرسم نرمی دریچه میترال دارم تو اکو یه قسمت نوشته بود ۶۶% میخواستم ببینم معاف میشم؟

    • اگر نارسایی همزمان نباشد ، نه

  16. سلام آقای دکتر
    فرزندم من حدوداً ۴۰ روزه است ( پسر) . چند روز پیش جهت چک اپ نزد دکتر اطفال رفته که به صدای قلب او مشکوک شد . جهت بررسی بیشتر اکو گرفته شد و دکتر قلب گفت که یک سوراخ متوسط رو به کوچک بین دو دهلیز وجود دارد و دریچه قلب تنگ است ( خیلی کم ) میزان اکسیژن خون کامل بوده ، نوار قلبش مشکلی نداشت ، ریتم قلب هم خوب بوده ، بچه در حین گریه هم کبود نمیشه و اینکه در بدو تولد ۳۶۰۰ گرم بوده و الان ۵ کیلو هستش . آیا امکان بسته شدن این سوراخ وجود دارد ؟ در آینده میتونه مشکل ساز بشه و در تحرک بچه تاثیر داشته باشه با توجه به اینکه ما خوزستانیم میتونیم جهت اطمینان بیشتر جایی دیگه ببریمیش ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید .
    با تشکر

    • سلام
      تا ۶ ماهگی صبر کنید ،امکان بسته شدن خودبخودی ASD وجود دارد.
      فعلا مشکل ساز نیست و جای نگرانی نیست.
      ولی ۶ ماه بعد یک مرتبه دیگر اکو شود.

  17. سلام
    من ۳۱ سالمه و از ۵ سال پیش pvc به صورت هر چند ماه در میان داشتم. الان چن ماهی است که هر روز چند بار انقباض پیش‌رس یا زودهنگام بطنی همان pvc دارم که خیلی عصبی می کنه من رو. رفتم پیش متخصص اکو و تست ورزش دادم. تست ورزش عالی بود و اکو mvp و mr خفیف نشون داد. ef هم ۶۰%. دکتر برای من پروپرانول ۱۰ روزی دوبار و یه آلپرازولام شبی یک بار تجویز کرد. پس از ۳ ماه مصرف دیدم ضربان قلب کم میشه ولی pvc رفع نشد. دوباره مراجعه کردم که هولتر نوشتن. بعد جواب هولتر رو بردم که یه نگاهی کردن فرستادن بابل دکتر هدایتی فوق تخصص ضربان و پیس میکر. ایشون پرونده من رو دیدن گفتن pvc زمانی خطرناکه که موجب سرگیجه و بیهوشی بشه و گفتن مشکل خاصی نیست. و قرص سوتالول ۸۰ نصف صبح نصف عصر رو تجویز کردن. البته گفتن چند روز فقط صبح بخورم تا بدنم عادت کنه. الان دو روزه میخورم فشارم پایین میاد و هی خوابم میگیره که میخوام همون روزی یه نصفه بخورم. ولی در این ۸ روز بازم هر روز ۴ تا ۵ پی وی سی دارم. می خواستم بدونم این دارو برای مداوای pvc هست؟ پیشنهاد شما چیه با توجه به اینکه من هر روزی چند بار pvc دارم، حتی روزایی که هیچ استرسی ندارم و خیلی راحت تو خونه دراز کشیدم و آروم آروم هستم یه دفعه یه دونه نمیندازه.

    با تشکر

    • سلام
      بله سوتالول هم برای PVC‌است ولی شاید پروپرانولول بهتر جواب بدهد.
      در کل PVC‌ شما خطرناک نیست. کم هم سعی کنید بی توجه به مشکل باشید تا کمتر احساس کنید.
      فعلا درمان بیشتری لازم ندارید.

  18. سلام پدر من سه سال پیش در سن ۴۶ سالگی بر اثر سکته ای بالن زدند خدا رو شکر تو این سال اول مشکلی نداشتند که یهو قلبشون درد گرفت و وقتی به بیمارستان مراجعه کردند گفتند قلبش بزرگ شده اما باز یه جایی دیگه رفت دکتر گفتند نه قلبش بزرگ نشده که هیچ ماهیچه های قلبش قویتر شده آخه ضربان پدرم خیلی پایین بود ، الان دوباره چند وقتیه دوباره دست وپای چپشون و قفسه سینشون درد داره و مرتب عرق می کنه دکترا هم می گن مشکلی نداره !! تو رو خدا راهنمایی کنید من خیلی میترسم بابامو از دست بدم میشه بگید دردش مال چیه؟؟؟؟؟

    • سلام
      اینجوری سخت است نظر بدهم اما اگر تست ورزش نرمال داره نگران نباشید.

  19. سلام دکتر عزیز
    دختری ۲۴ ساله ام که بدلیل استرس زیاد گه گاه تیر کشیدن چند ثانیه ای قلبو داشتم رفتم دکتر قلب
    که ۳ بار تا الان اکو دادم
    بار اول گفت فقط پرولاپس خفیف داری
    بار دوم گفت پرولاپس+asd خیلی خیلی ریز که نیاز به کاری نداره جز اگه تنگی نفس گرفتی بیا عملت کنیم
    بار سوم گفت پرولاپس + مشکوک به asd small میتونی اکو مری بکنی میتونی نکنی
    که من انجام ندادم چون آدم استرسی هستم میترسم
    سه دکتر متفاوت رفتم
    الان یکسال از این اکو رفتنا میگذره هیچ مشکلی ام ندارم
    جز ماهی یکی دوبار تیرکشیدن گذرا اونم بخاطر استرسه
    حالا میخوام عمل همورئید کنم متخصص بیهوشی فرستادم دکتر قلب
    میگه حتما باید دوباره اکوکنی و اگه ؟asd داری صد درصد اکوم مری کنی وگرنه عمل بی عمل
    اگه عمل asd نکنی عوارض داره
    در صورتیکه اون ۳ دکتر گفتن سوراخ ریز و بی اهمیته
    موندم چه کنم؟از ترس دارم میمیرم
    ممنون میشم جوابمو بدین

    • سلام
      ASD‌ریز نیاز به جراحی ندارد ( آصلا اگر داشته باشید ) ، با اکو کنتراست بدون اکو مری هم ممکنه دیده شود.
      برای جراحی هم بجز پروفیلاکسی آندوکاردیت ، مشکلی نیست.

  20. سلام من پسری ۲۸ ساله هستم من از مادرزادی فاویسم دارم متاسفانه با گذر زمان مشکل قلبی پیدا کردم و دکترم تست انژیوگرافی ضروری دونستند میخواستم بدونم مشکلی برای افراد فاویسم دارد یا خیر؟ و امکان داره این مشکل قلبی از فاویسم باشه؟

    • سلام
      نه مشکل از فاویسم نیست و آنژیو هم مشکلی ندارد.

  21. سلام
    سوراخ دهلیز فلب چه اندازه ای باشه نیاز به عمل نداره؟

    • سلام
      بسته به میزان شانت دارد تا سایز سوراخ.
      ولی بطور تقریبی زیر چند میلیمتر معمولا مشکل ساز نیست.