تالار گفتگو

تالار گفتگوی بیماران با بیماران

محلی برای گفتگو، درد دل کردن و نظر سنجی آزادانه  بیماران با  یکدیگر در مورد بیماری ، راه های درمانی و مشکلات سر راه و ….

(گفتگوی شما بعد از تایید مدیر سایت در صورتی که حاوی مطالب غیر اخلاقی، اهانت به دیگران و مطالب سیاسی  نباشد به نمایش دیگران گذاشته میشود.)

با عرض پوزش بدلیل پرسش سئوال های تکراری ( از هر دری سخنی ) که برای دیگران هم قابل استفاده نیست و ذیغ وقت بنده که امکان پاسخ به همه را ندارم،  از تاریخ ۲۴/۲/۹۲ امکان ارسال نظر از تالار قلب حذف شد.

لطفا ابتدا از لینک بالا به فهرست مراجعه و مطلب مورد نظر و سئوالات مشابه دوستان را مطالعه و سپس در صورت وجود مشکل از لینک انتهای مطلب استفاده نمائید.

فهرست سایت

آناتومی قلب

پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی

کنترل ودرمان عوامل خطر بیماری های قلبی

 تشخیص بیماری قلبی عروقی

انواع بیماری های قلبی عروقی

 

درمان بیماریهای قلبی عروقی

* تغییر روش زندگی:

* داروهای قلبی عروقی:

درمان دارویی بدون درمان مداخله ای!

* درمان اینترونشنال (مداخله ای):  بالون زدن و گذاشتن استنت  PCI  یا  جراحی قلب  CABG ‌ کدام درمان ارجح است؟

* جراحی باز قلب:

* پیس میکر قلبی.

* دفیبریلاتور قلبی و ICD

* ابلیشن آریتمی های قلبی.

141 comments

  1. سلام. نظر شما در مورد ترکیب سیر و ابلیمو چیست؟

    • بی خیال .
      درمان علمی مطمئن تر ه. این ترکیب معتوم نیست که جواب بده یا نه.

  2. سلام دوستان. من یک دوستی دارم که به طور مادزادی تنگی دریچه میترال داره . الان شش ماهه که دبی هستش و از وقتی که رفته به حدی حالش بد بوده که مدام بیمارستان بستری شده. خودش میگه این یک اتفاق نادره و قبلا اینطور نشده. دوماه پیش بالن زد ولی باز هرروز بیمارستان بود. به نظر شما باید پیوند دریچه کنه؟!
    من خیلی نگرانم که ناگهان فوت کنه. ممکنه این دسته از بیماران فوت ناگهانی داشته باشن؟
    ممنون میشم جواب منو بدین

    • سلام
      تنگی میترال یک بیماری خیلی نادر نیست.
      در ایران هم به راحتی و حتی خیلی بهتر و کم هزینه تر هم قابل درمان است . بدلیل شیوع بالای تنگی روماتیسمی میترال تو ایران، تجربه پزشکان ما بیشتر از اروپایی ها است.اگر با بالن قابل درمان نباشه با دریچه فلزی یا بافت خوکی قابل تعویض است.
      مرگ ناگهانی در تنگی دریچه میترال ذشایع نیست

    • سلام هیچ نگران نباش منم هیمن بیماری رو داشتم با یه عمل جراحی کوچک قسمتی از عوارض بیماریم کم شد. خطر مرگ ناگهانی ۱ درصد

  3. سلام
    درد شما خیلی شبیه درد های قلبی نیست ولی در صورت ادامه یا تشدید جهت بررسی بیشتر به پزشک متخصص قلب مراجعه کنید
    ترک عادت های نادرست موجب بهبود سلامت جسم و روح خواهد بود

  4. سلام دچار بیماری دریچه میترال یا MRهستم عوارض بیماریم که خیلی اذیت می کنه درد دائم دست چب و پاها هستند دکتر متخصص می گه با ید دارو مصرف کنی واقعاً دیگه حالم از هر چی دکتر و دارو بهم می خوره خسته شدم از یه طرف درها ی دائمی و دکترا باید چکار کنم خواهش می کنم کمکم کنید .

  5. سلام
    من ۳۳سالمه و تقریبا ۲ساله که متوجه شدم هم ام ار میترال دارم هم ام اس که بر اثر روماتیسم هست امسال دومین اکو را انجام دادوم که تنگی میترال در عرض حدود ۲سال ۲٫۱ شده و ام ار هم متوسط گزارش شده ایا فقط تعویض دریچه چاره کاره؟ تا کی باید منتظر بمونم ؟نفس تنگی دارم تو را خدا راهنماییم کنید من هیچی نمیدونم…

    • سلام
      همانطور که گفتید بیماری روماتیسمی میترال دارید.
      برای تنگی نفی در فعالیت های معمول فعلا زوده !! قسمتی از علائم مربوط به وضعیت روحی شما بوده و ناشی از استرس و توجه زیادی به قلب است(یعنی درد عصبی) . توصیه می کنم آرامش خود را حفظ کرده و فقط با پیشگیری ثانویه (پنی سیلین ماهانه) و اکو سالیانه پیگیری نمائید.
      فعلا عمل نمی خواهد ولی ممکنه چندین سال بعد لازم باشد. که بر اساس شدت بیماری زمان ان مشخص می شود

  6. سلام.
    ۳۲ ساله متاهل جنسیت زن
    از ۱۵ سالگی تشخیص پرولاپس میترال برایم داده شد. دکتر مشکوک به وجود منفذ در دیواره بین دو دهلیز بود. اکومری دادند که انجام ندادم. مدتی است که درد در ناحیه قلب و دست چپم ایجاد شده. دردش مانند یک نمودار زنگوله ای است. از شدت کم زیاد می شود به اوج می رسد و سپس دوباره کم می شود. در لحظه درد ضربان قلبم به شدت بالا می رود. دست چپم بی حس می شود و یخ می کند. درد در لحظه اوج ناتوان کننده ولی مدت زمان آن خیلی کوتاه است. آخرین بار درد هنگامی بود که می خواستم بخوابم و دراز کشیده بودم و برای اولین بار بسیار شدید و طولانی شد که استرس شدید من را به همراه داشت. در آخرین اکوی معمولی انجام شده دکتر تشخیص دادند که دیواره بین دو دهلیزم هنگام ضربان ارتعاشی اضافی دارد که گفتند برای این موضوع باید دو سال یک بار اکو انجام دهم. چون این مساله می تواند منجر به لخته شدن خون و بروز سکته مغزی شود و آسپرین تجویز کزدند. اصطلاح علمی اش را هم گفتند که فراموش کردم. در کودکی از دویدن سریع عاجز بودم. هنگامی که می خوابیدم و یک دفعه بلند می شدم سرگیجه شدید می گرفتم و چشمم به شدت سیاهی می رفت الان این مشکلم خیلی کم شده. ولی اغلب سر درد دارم و خسته ام. وقتی به کلاس ورزش می روم به شدت قرمز می شوم و عرق می کنم طوری که مربی ها من را از ادامه حرکات باز می دارند. سعی می کنم از هیچ قرص قلبی استفاده نکنم و نمی توانم بپذیرم که مشکلی دارم. می خواستم بدانم که خطر تا چه حد من را تهدید می کند. ترس از مردن ندارم فقط نمی خواهم که سکته کنم و آسیبی ببینم. ممنون می شوم راهنماییم کنید. ضمناً بسیار پر مشغله هستم و نمی توانم از فشار کارم کم کنم. سلامت و تندرست باشید.
    در پناه حق

    • وضعیت پرولاپس میترال شایع و یک حالت بسته شدن دریچه که فرم خفیف آن را ما پزشکها اغلب نرمال فرض می کنبم پرولاپس دریچه میترال بدون نارسایی قابل توجه میترال مشکل مهمی نیست . در مورد سوراخ بین دهلیزی نیز با توجه به آخرین اکو ممکنه که وجود نداشته باسد یا خیلی کوچک و بی اهمیت باشد
      اگر (PFO) دارید !؟ خیلی مهم نیست و احتمال لخته شدن خون و بروز سکته مغزی فقط کمی از جمعیت عمومی بالاتر است.همان آسپرین کافی است.

      درد جزئی از علائم بیماری است و بهترین درمان ، بی توجهی به آن است این درد ربطی به سکته قلبی ندارد.
      شرح حال درد شما بنظر بنده اصلا ربطی به این مشکل ندارد و مربوط به وضعیت روحی شما بوده و ناشی از استرس است(یعنی درد عصبی) . توصیه می کنم آرامش خود را حفظ کرده و توجه زیادی به قلب خود نداشته باشید.

  7. سلام خسته نباشید بیماری هستم که در حدود ده سال پیش عمل تعویض دریچه ائورت انجام داده ام با توجه به اینکه پزشک معالجم بعد از تحقیقات بسیار به گفته خودشان دریچه ای برایم گذاشته اند که برایم گذاشتند که دیگر نیازی به تعویض نداشته باشد ولی هم اکنون بعد از مراجعات مجدد و انجام اکو ساده و اکو مری گفتند این دریچه فلزی که در سن سیزده سالگی به قصد دائمی بودن برایم گذاشته اند نیاز به تعویض مجدد دارد به اضافه اینکه مشکلی گشاد شدن یکی دیگر از دریچه های ائورت را نیز عنوان کردند الان میخواهم بدانم که ایا گشادی دریچه میتواند مربوط به انجام عمل قبلیشان باشد و انجام این گونه جراحی ها به لحاظ قانونی منعی ندارد انجام این گونه عمل های ابتکاری و ازمایشی روی مریض ها کا باعث مشکلات بعدی شده است را چطوری باید پیگیری کنم ایا دکترم را عوض کنم؟ایشان اصرار بر این دارند که برای عملم حتما باید خودشان حضور داشته باشند چون عملشان پیچیدگی های زیادی داشته و حضور و مشورت خودشان ضروری است لطفا راهنمائیم کنید

    • سلام
      ابتکاری بودن کار ایشان را قبول ندارم
      فکر می کنم پزشکتان کمی از خود راضی است و تمایل به اغراق دارد.
      این دریچه ها با پیچیدگی های فراوان و تنها توسط چند کمپانی بزرگ با استانداردهای بالا ساخته می شوند
      کسی توانایی دستکاری یا ساخت دریچه ندارد و جراحی هم با استفاده از دستور العمل های مشخص انجام میشود
      هیچ دریچه مادام العمری هم نداریم . متوسط عمر دریچه ها حدود ۱۵ سال است و بعد آن به دلایل گو ناگون نیاز به تعویض خواهد بود

  8. زنی ۳۹ ساله.سال گذشته بخاطر فشار عصبی مدتی دچار تپش قلب شدم با سفارش روانپزشک قرص الپرازولام.کلرونازپام.سیتالوپرام مصرف کردم ولی حالم روزبهروز بدترشد.یک روز تمام قرص هاراترککردم.تمام علایم ازبین رفت ولی از ان روز شبها دچار رفلکس معده میشوم وباحالت تنگی نفس وتهوع از خواب بیدار میشوم.درنوعشدید چنددقیقه تپش قلب ومورموردستها هم دارم.قبلا دکترقلب نظرداد که قلبم مشکلش فقطاسترس است .به نظر شما من مشکلقلبی دارم یا مشکل معده یا فقط استرس//

    • البته اطلاعات داده شده ناقص است و نیاز به معاینه بالینی و شاید بررسی های تکمیلی تر مثل نوار قلب و اکو و… است.
      با این حال استرس می تواند سبب تپش قلب شود
      ریفلاکس معده ربطی به این مسئله نداره با رعایت رژیم غذایی و دارو قابل رفع است.
      با آرزوی سلامتی

  9. با سلام من ۳۴ سال دارم و مبتلا به شلی دریچه میترال و ائورت به میزان یک درجه هستم میخواستم بدانم ام ار یا همان نارسایی یک درجه خفیف محسوب می شود ؟ و اینکه چه محدودیتهایی را برای من ایجاد میکند ؟

    • با سلام
      بله نارسایی شما بسیار خفیف است
      محدودیت فعالیت ندارید و فقط در مراجعه به دندانپزشک و قبل برخی اعمال جراحی لازم است به پزشکتان نارسایی دریچه را اطلاع دهید( برای پیشگیری از اندوکاردیت)

  10. سلام خسته نباشید
    من دختری ۲۰ ساله هستم که چند روز پیش توی شهر بازی یه وسیله سوار شدم که خیلی هیجانی بود و ترس داشت بعد از اون قلبم درد گرفته من هیجانی می شم دو تا می زنه یکی نمی زنه بعضی و وقتا تو سینم احساسش می کنم انگار می خواد از جا در بیاد

    • با سلام
      شما بدنبال استرس شدید دجار آریتمی PVC شدهاید.
      مهم نیست و به آن بی توجه باشید.
      اگر رفع نشد با پزشکتان مشورت کنید به درمان دارویی خوب جواب می دهد و کاملا رفع می شود.

  11. سلام . جوانی ۳۲ ساله هستم که حدود ۲۰ روز پیش بدون هیچ علامت قبلی دچار MI ( سکته قلبی ) شدم و پس از طی دوره درمانی که شامل آنژیوپلاستی و کار گذاشتن استنت بود به دکترم مراجعه کرده و ایشان پس از انجام اکو اظهار داشت که یک سوم قلب شما آسیب دیده و از بین رفته است . لذا در حال حاضر دچار اضطراب زیادی شده ام . می خواستم بپرسم که آیا وسعت این آسیب دیدگی زیاد است و نیز اینکه آیا بیمارانی در سن من بوده اند که سکته قلبی کرده و عمر طبیعی داشته اند ؟ ممنون .

    • سلام
      بله اتفاق غیر قابل کنترلی رخ نداده. اگر عوامل خطر را کنترل کنید و داروهای تجویز شده مصرف شود می توان به اینده نرمال امیدوار بود.
      با ارزوی سلامتی

      • با عرض سلام و خسته نباشید . خواهش می کنم در مورد سلولهای بنیادی ( CD133) و تزریق آن به قلب برای ترمیم بافت های آسیب دیده پس از سکته قلبی توضیح بدهید و اینکه آیا در مورد بیماری اینجانب موثر می باشد یا نه ، نظر خود را بیان نمایید .

        • سلام
          راستش روش استفاده از سلولهای بنیادی برای ترمیم بافت های آسیب دیده پس از سکته قلبی هنوز ذر مرحله تحقیقاتی است. نتایج اولیه مثبت بدست آمده ولی شامل همه بیماران درمان شده با استفاده از سلولهای بنیادی پس از سکته قلبی نمی باشد.
          بنابراین هنوز نمی توان از سلولهای بنیادی برای درمان عموم بیماران پس از سکته قلبی استفاده کرد و فقط در مراکز تحقیقاتی و با اخذ رضایت شخصی از بیمار و برای بیماران محدود انجام می شود.
          نمی دانم بیماری شما چیست و در چه مرحله ای است ولی فکر نمی کنم فعلا گزینه درمانی مناسبی برای شما باشد.با پزشک خود مشورت کنید

  12. سلام
    مدت ده سال است به منظور کنترل فشار خون روزی نصف املوپرس و۴۰ میل پروپرانولول دریافت مکنم اخیرا حالت تنگی نفس بخصوص شب هنگام خواب دارم در من رفلاکس معده هم دارم ایا این حالت عوارض داروها است؟ پزشکی متورال راجایگزین پروپرانولول وتریامترین اچ راجایگزین املوپرس کرد که بعد از مصرف دچار تغییرات ناگهانی فشار خون سردرد ودردقفسه سینه شدم به همین دلیل دوباره همان داروهای اولیه را مصرف کردم وبهتر شدم تاکنون در اکو ونوار قلب مشکل قلبی نداشته ام فقط نفس عمیق مکشم واکسیژن نمی گیرم لطفا راهنماییم کنید.

    • سلام
      بنظرم علائم شما مربوط به داروها یا فشار خون نباشد
      آیا اخیرا استرس نداشته اید؟

  13. سلام و خسته نباشید آقای دکتر من حدود دو روز در ناحیه چپم احساس درد در هنگام خوابیدن به پشت و سمت چپ و بیشتر می شود این درد اماکان دارد که پرولاکس دریچه میترال باشه ؟ با تشکر

    • با سلام
      راستش نه
      بیشتر شبیه درد اسکلتی عضلانی است و بعید است درد قلبی باشه.
      هر چند برخی موارد پرولاپس میترال ها می تواند کلا بدون علامت باشد.

  14. سلام آقای دکتر من همون فردی هستم که پی دی ای داشتم،در معاینات شهید رجایی و با اکوی مری معلوم شد که من PFO دارم،لطفا بفرمایید ایا خطرناک این عارضه؟
    و کلا چی عست؟؟
    مرسی

    • سلام
      فورامن اورال اسم یک سوراخ طبیعی است که در جنینی وجود دارد و باید بعد از تولد بسته شود.
      اگر باز ماندگی سوراخ کوچک باشد و جریان خون بین دو حفره قلب جزئی باشد مشکل مهمی نیست.

  15. با سلام میخواستم بدانم اولا تا چند تا ضربان نابجای قلبی پی وی سی اشکالی ندارد؟ و دوم اینکه مقدار پمپاز ۶۰ درصد قلب خوب است یا ضعیف است؟

    • سلام
      PVC یک آریتمی معمولا بی خطر است. در صورت عدم همراهی با بیماری قلبی جدی و یا اختلال ساختمانی قلب خیلی مهم نمی باشد. هر چند در صورت علامتدار بودن نیاز به دارو درمانی است.
      تا ۶ مورد در دقیقه روی پیش آگهی اثر بد ندارد

  16. ۱۲سالمه . آیا ضربان قلبم کند است(۸۵ضربه در دقیقه)

    • با سلام
      نه کمی پایین است ولی غیر طبیعی نیست.
      اگر نوار قلب شما ریتم سینوسی دارد و موقع فعالیت ضربان قلب بالا میرود نیاز به پیگیری ندارد.

  17. سلام.
    ۳روزه که کمی پایین تر از سمت چپ قفسه سینه ام در نقطه ای احساس درد(وتیر کشیدن) می کنم …………………..
    آیا تشخیص شما بیماری قلبی است؟

    • با سلام
      درد مداوم نقطه ای که با فعالیت هم تشدید نمی شود و شدت آن زیاد نیست معمولا ناشی از بیماری قلب نیست ولی در صورت ریسک بالای فرد (مثل مرد مسن سیگاری یا دیابتیک یا فشار خون بالا یا کلسترول بال ) بهتره یک نوار قلب و ویزیت قلبی بشود.

  18. سلام.افتادگی درچه میترالم دارم و متوسطه.بسکتبال بازی میکنم.هنگام بازی کردن زود خسته میشم.زود نفس کم میارم.ضربانم که بالا میره دردم دارم.دکترم گفته هر شش ماه یک دفعه اکو کنم.حالا تو کارای عادی روزانم هم تپش دارم ونفسم سنگینه.احتمال اینکه ب نارسایی تغییر کنه هست؟سوال دیگم این هست که گهگداری لبم و ناخنام کبود میشه ربطی ب افتادگی میترال داره؟

    • سلام
      راستش درد جزئی از علائم افتادگی(پرولاپس) دریچه میترال است ولی نه اینقدر شدید و مداوم و آزارنده
      به نظر درد تان بیشتر عصبی یا اسکلتی عظلانی باشد تا قلبی.
      به هر حال پرولاپس میترال باید از نظر نارسایی احتمالی بعدی دوره ای (هر یک تا پنج سال بسته به شدت) اکوکاردیوگرافی شود.ولی احتمال پایین است و فقط بیشتر جنبه پیگیری دارد.
      کبودی لب و ناخن مهم است و ربطی به پرولاپس میترال نداره. از نظر بیماریهای دیگر قلبی یا ریوی بررسی فرمائید.

  19. سلام .من ۱۷سالمه.. بیشتر وقتا قسمت زیر سینم درد دارم . خیلی هم دچار تنگی نفس میشم . بیشتر وقتا هم درد و تپش قلب میگیرم و به دست و گردنم میزنه . الانم تقریبا اشتهامو از دست دادم و بیشتر حالت تهوع دارم ..
    جایی هستم که به دکتر دسترسی ندارم و کسی ازین حالم اطلاع نداره .
    میشه کمکم کنید ؟
    یعنی امکانش هست چیزیم باشه؟؟؟

    • سلام
      تنگی نفس و درد تان که شبیه درد های مهم بیماری قلبی نیست.
      بنظرم مشکل اضطرابی دارید . در اولین فرصت جهت ویزیت و مشاوره به یکی از همکاران مراجعه کنید.

  20. باسلام خانمی هستم ۲۶ ساله که دچار پرولاپس دریچه میترال هستم ۶ماه پیش به علت درد قفسه سینه وتپش قلب به متخصص مراجعه کردم دکتر اکو ونوار قلب گرفت وگفت بیماری پیشرفتی نداشته پروپرانول تجویز کردن تا یه مدت مصرف کردم ولی وقتی پروپرانول میخورم نصف شب باتنگی نفس شدید وافزایش ضربان قلب ازخواب میپرم این حالت اینقدر وحشتناک ودردناکه که در اون لحظه واقعا احساس میکنم لحظه اخر ……..البته اقای دکتر من تاحدودی مبتلا به الرژی فصلی هم هستم …..باشروع فصل پاییز وبهار این الرژی شروع میشه ….به خاطر الرژی بعضی مواقع انتی هیستامین مصرف میکنم..موقع مصرف انتی هیستامین هم دقیقا همون عوارضی برام ایجاد میشه که زمانی که پروپرانول مصرف میکنم ..الان این درد قلبی وقفسه سینه وتنگی نفس خیلی اذیتم میکنه نمیدونم از الرژی یا از بیماری قلبی ام…. نه میتونم پروپرانول بخورم ونه انتی هیستامین…..خواهش میکنم راهنماییم کنید منتظر جواب شما هستم ….باتشکر

    • دوست محترم با سلام
      وضعیت پرولاپس میترال شایع و یک حالت بسته شدن دریچه که فرم خفیف آن را ما پزشکها اغلب نرمال فرض می کنبم پرولاپس دریچه میترال بدون نارسایی قابل توجه میترال مشکل مهمی نیست .
      درد جزئی از علائم بیماری است و بهترین درمان ، بی توجهی به آن است مخصوصا شما که بنظر به داروهای مصرفی واکنش میدهید.
      شرح حال درد شما بنظر بنده اصلا ربطی به این مشکل ندارد و مربوط به وضعیت روحی شما بوده و ناشی از استرس است(یعنی درد عصبی)
      با این حال میتوانم توصیه کنم یکبار هم از داروی متورال بجای پروپرانولول استفاده فرمائید شاید واکنش کمتری داشته و درد را کاملا از بین ببرد.

  21. با سلام و خسته نباشید
    به علت درد مزمن در ناحیه قلب در طی چند سال و اینکه گاهی با راه رفتن و فعالیت فیزیکی احساس درد و تنگی نفس می کنم بخصوص پس از استرس به من توسط پزشکی تست تالیوم پیشنهاد شده که از عوارض ان می ترسم و پزشک دیگری سی تی انژیو را توصیه کرده . کدام مناسبتر است ؟ ایا تست تالیوم عوارض دارد ؟

    • سلام
      اینکه حتما باید یک استرس تست شوید شکی نیست.
      چرا تست ورزش انجام نمی دهید؟
      اگر قادر به تست ورزش نیستید می توانید از روش های جایگزین مثل استرس اکو کاردیوگرافی یا اسکن هسته ای(با استرس تالیوم) بهره ببرید.
      عوارض تست تالیوم کم و قابل قبول است و ترسی ندارد.
      در صروت مثبت شدن استرس تست قلبی بعدا زمان تصمیم گیری برا یانتخاب آنژیوگرافی یا سیتس آنژیوگرافی است.
      سه لینک زیر کمک کننده است.
      http://galb.ir/archives/187
      http://galb.ir/archives/185
      http://galb.ir/archives/191

  22. با سلام مجدد ببخشید طی فرموده شما ضربه های نابجای pvc اگر در قلبی که مشکل مهم و یا عیب ساختمانی نداشته باشد خطری ندارد. میخواستم بدانم پرولاپس میترال با ام ار یک درجه عیب ساختمانی محسوب نمی شود؟ من ایندرال ۱۰ روزی دو برا مصرف میکنم آیا دمانش همین است ؟ سوال دوم این است که EF=60% که در اکو داپلر رنگی مشخص شده مناسب است یا ضعیف ؟ در ضمن من هفته ای سه بار ورزش ایروبیک انجام میدهم و وزنم را در حد متاسب نگه داشته ام و از غذا های پرچرب هم استفاده نمیکنم . با تشکر

    • با سلام
      PVC‌های شما در زمینه همان پرولاپس میترال است کهان هم بیماری مهم ساختمانی نیست.
      درمان ان هم بتابلوکر ها مثل پروپرانولول است و معمولا کافی است و ندرتا داروی دیگری نیاز است.
      EF=60% هم نرمال است
      ورزش و رژیم غذایی هم که عالی است.

  23. سلام
    نه . ضروری نیست ولی منعی هم ندارد.

    • با سلام
      من ۳۵ساله و مذکر. حدودا از ۶ سال پیش دردهایی در طرف چپ سینه دارم که گاهی به بازوی چپ و پشت کتف طرف چپ و گاها قسمت جلوی گردنم(هر دو سمت)می زند.در ضمن اکثر اوقات با طپش قلب(حتی تا ۱۱۰ضربان در دقیقه) وهمچنین بی حالی شدید و نفس نفس همراه است. ترس از ایست یا سکته قلبی هم که مطمئنا به همراه این درد ها میباشد.فشار خون ماکزیمم مابین ۱۲_ ۱۵ و مینیمم ۸٫۵_۱۰ میباشد. قرصهای زیادی از قبیل پرانول و…. مصرف کرده ام در این ۶ سال اسکن تالیم رفتم (جواب سالم) و چند بار تست ورزش رفتم (مورد خاصی وجود ندارد) و چند بار اکو شدم (جواب شلی خفیف دریچه میترال و پمپاژ ۶۰%). هولتر مانیتورینگ (جواب آریتمین سینوسی) و هولتر فشار خون هم انجام داده ام.در حال حاظر ۴/۱ قرص آتنولول ۵۰ در دونوبت مصرف میکنم. در کل به درد عادت کرده ام فقط گاها بیحالی و درد سینه به قدر اذیت میکند که مجبور میشوم این سوال را بکنم که آیا با این علائم امکان سکته قلبی یا ایست قلبی وجود دارد؟؟

      • سلام دوست عزیز

        عذر تاخیر جواب

        راستش با شرح حال شما به نظر می رسد درد منشا عصبی یا اسکلتی -عضلانی داشته باشد تا قلبی ولی گاهی مشکل پرولاپس میترال (شلی خفیف دریچه میترال ) هم میتواند چنین دردهای نامعمولی بدهد.

        توصیه می کنم به درد با کیفیت فوق توجه نکنید ولی در صورت بروز درد فعالیتی جدید ، نیاز به بررسی بیشتر می باشد.

        احتمال سکته قلبی یا ایست قلبی هم به اندازه بقیه مردم است نه بیشتر
        ادامه درمان فشار خون را توصیه می کنم

  24. با سلام برای درمان ضربان نابجای pvc قرصی به غیر از پروپرانول وجود ندارد؟ چونکه روی من اثری نداشته است حدود ۲ ماه می خورم البته ضربانم در حد ۶۵ الی ۶۸ در حال استراحت است . با تشکر

    • سلام
      چرا داروهای ضد آریتمی زیادی وجود دارد که حتما باید با نظر پزشک و در صورت ضرورت استفاده شود.
      زیرا مثل پروپرانولول کم خطر و بی ضرر نیستند و فقط در موارد واقعا لازم بمدت محدود استفاه میشود
      در صورت PVC همشکل گاهی می توان با روش ابلیشن ان را سوزانده و رفع کرد.

  25. با سلام و عرض ادب خدمت شما و کمال تشکر جهت مطالعه و جوابدهی به pm بنده. فقط منظورتان را از بروز درد فعالیتی جدید، متوجه نشدم. ضمنا هر از چند گاهی دردهایی اضافه مشود که با مراجعه به دکتر و گرفتن نوار قلبی سالم بودن قلبم را ابراز میکنند ولی گاها دردهایی که به کتف و سایر قسمتها که در pm قبلی به عرض رسانده بودم و همچنین آریتمین قلب و بیحالی شدید اذیتم میکند نمیدانم درد فعالیتی جدید مثلا چی؟؟

    • سلام
      منظورم اینه که فعلا دردتان قلبی نیست. اما اگر کیفیت درد عوض شد و ماهیت درد قلبی را گرفت ان وقت نیاز به ارزیابی مجدد دارید.
      دو لینک زیر کمک کننده هستند:

      http://galb.ir/archives/603
      http://galb.ir/archives/605

  26. سلام
    من یک پسر ۵ ساله دارم که پزشک متخصص کودکان به من گفته که در قلب پسرم یک صدای اضافی وجود دارد.من هم پیش پزشک متخصص قلب بردم و دکتر بعد از معاینه و اکو به من گفته نارسایی در دریچه تری کوسپیدی دارد و عددش هم ۱ است. بقیه موارد اکو هم نرمال است . گفته اصلا جای نگرانی ندارد.تا به حال هم من هیچ مشکلی در پسرم ندیدم. پسرم هم خیلی پر جنب وجوش و با هوش است.ولی من باز هم نگرانم.لطفا مرا راهنمایی کنید که چه کارهایی بکنم.آیا باید دنبال درمان باشم؟

  27. با سلام مجدد علائم pvc همشکل چیست و از کجا بفهمم همشکل است ؟
    علائم من بیشتر به صورت یک و یتا دو ضربه پشت سر هم و یا احساس ریزشدر قفسه سینه است دکترم به من گفته چون همیشه موقع نوار گرفتن ضربانت بالا می ره و فشارم اکثرا روی ۹ است به گفته ایشان اگر هولتر را ببندیم به علت اضطرابت ما به اشتباه می افتیم و همچنین به علت فشار پایینت داروی دیگر برای تو خطر دارد.سوال دیگرم این است که این ضربه ها که من هرروز حس می کنم (گاهی کم و گاهی زیاد ) ضرری ندارد؟ در ضمن من پرولاپس میترال با ام ار یک درجه دارم . با تشکر مجدد

  28. سلام_با عرض خسته نباشید_من از دوره دبستان سرماخردگی شدید داشتم زیادو شبها تنگ نفس داشتم توجه نکردم و تو فوتبال غش کردم و به مورور خوب شدم وبه دوره دبیرستان که رسیدم وقتی فوتبال بازی میکنم نفس کم میارم قلبم درد میگیره در حین بازی و کف پاهام انقدر داغ میشه که خیسشون میکنم ۶ساله که اینجور میشم تست قند آهن و چربی نرمال هستند لطفا راهنمای کنید♥

  29. سلام
    جوانی ۲۷ ساله هستم که چندین سال پبش به خاطر دردهای ناحیه سمت چپ سینه ام به متخصص قلب مراجعه نمودم که دکتر اعلام نمودند که افتادگی دریچه میترال دارم و متانول تجویز نمودند. حدود سه سال پرانول ۱۰ مصرف نمودم تا حدود ۶ ماه پیش که دوباره به متخصص قلب دیگری مراجعه نمودم و گفتند آنقدر کم است که به آن افتادگی نمی گویند و اجازه مصرف پرانول ندادند و گفتند درد تو قلبی نیست. به ارتوپد مراجعه کردم و گفتند اگر من به قفسه سینه ات فشار بیاورم و تو احساس درد کنی به من مربوط می شود که چنین کردند و بنده احساس دردی نکردم! اکنون حدود ۲ ماه است دقیقاً یک نقطه مشخص در سمت چپ سینه ام مدام در حال درد است و به ندرت کم می شود به گونه ای که همواره انگشت من در روی آن نقطه است و شب و روز من به فکر کردن به آن می گذرد!!! تمنا می کنم به من بگویید به چه دکتری باید مراجعه کنم؟ این را هم بگویم که اهل ورزش نیستم و کلسترول و LDL من نیز اندکی بالاست.
    با احترام و تشکر

    • با سلام
      آیا با پروپرانولول درد سینه شما کم میشد؟
      بیشتر به نظر می رسد که درد شما عصبی باشد.
      نگران نباشید و به آن کم توجه باشید.
      یک عکس رادیوگرافی سینه هم می تواند کمک کند و از سلامت ریه ها طمینان حاصل کرد.

  30. ((قلب را مانند صنوبر ساخت، چون وارونه است. سر آن را باریک قرار داد تا در ریه ها در آید و از باد زدن ریه خنک شود.))
    این جواب امام صادق(ع) است………یکم میتوانید توضیح بیشتری بدهید.

    • سلام
      چی بگویم خیلی سر در نیاوردم . منظور امام چه بوده است؟
      دراسخ به چه سئوالی جواب فرموده اند ؟ شاید کمک کننده باشد

  31. سلام مجدد
    با پروپرانول نه چندان. البته این را هم بگویم که دایی های بنده همه مشکل طپش قلب دارند و متورال مصرف می کنند.آیا توصیه خاصی برای کم شدن درد آن دارید؟
    با تشکر

    • با سلام
      اگر با بتابلوکر ها ( مثل پروپرانولول یا متوپرولول خوب نشود باید از آرامبخش های عصبی بهره گرفت.
      در این مورد با پزشکتان مشورت کنید.

  32. سلام دختری ۲۱ ساله هستم چند ماه پیش به خاطر درد و فشار توی قفسه سینه اکو دادم که جوابش این بود:mvp – mr4
    میخواستم ببینم mr4 به چه معنا هست؟
    ممنون با تشکر

    • سلام
      نمی دانم درست خواندید یا نه احتمالا آن (+) بوده نه (۴).
      اگر (+) بود یعنی نارسایی خفیف میترال ( http://galb.ir/archives/587 ) ولی اگر ۴ بود حتما مجددا با پزشک خود مشورت کنید (یعنی نارسایی شدید !!!)

  33. سلام پسری ۱۷ ساله ام مبتلا به فشارخون ایا راه درمانی برایم هست؟ از زندگی سیر شده ام ایا این فشارخون تو سن من غیر عادی نیست؟ تمامی آزمایشات هم انجام دادم دکترا میگن فشار خون اولیه دارم. حتی زمانی که قرص می خورم فشارم بالاست.آیا من به زودی میمیرم؟

    • سلام
      بله فشار خون در این سن هم شروع می شود .
      از زندگی سیر شده ام یعنی چه؟
      فشار خون بیماری مهمی است چون بی علامته و اگر درمان نکنید بعد از حدود ۱۰ سال عوارض خطر ناک صعب العلاج دارد ولی خوشبختانه با دارو قابل درمان و درصورت درمان در اینده بدون عوارض خواهد بود.
      لینک زیر مطالب مفیدی در مورد علل و درمان فشار خون دارد. http://galb.ir/archives/133

  34. fباسلام
    ۶۲ ساله مرد از سال ۱۳۵۵متوجه سوفل قلبی شدم تا سال گذشته هیچ دارویی مصرف نکردم تا سال ۶۸ چند بار اکو شدم ودهمین سال انژیو شدم نتیجه بزرگی قلب وضخامت دیواره قلب در ماه ۵ سال ۹۰ مجددا انژیو شدم علائم گذشته بدون گرفتگی عروق…در یکسال گذشته درد جناق سینه در موقع فعالیت شروع شده در حدی که هر پنجاه قدم سربالایی باید بایستم امروز جواب اسکن قلب بامشخصات ذیل دریافت شد ایا گرفتگی عروق دیده میشود
    stress&result
    ————–
    dipyridamole protocol :0.56 mg/kg
    imaging portocol==radiophramaceutical:tc99m-MIBI
    protocol==2 days
    FINDINGS====the scan shows reversible perfusion defect in the inferobasal segment & basal segment of anteroseptal wal
    LV ishypertrophied
    RV is not prominent
    LHR is in normal limit
    TID is negative
    SSS = 5 SDS = 5 SRS =0
    cardiac EF : درصد ۵۵
    باتشکر

    • با سلام
      بله ایسکمی خفیف نشان داده. با پزشک قلبتان مشورت کنید.

  35. سلام من دختر ۲۷ سالمه
    من از چند ماهه پیش تقریبا ۹ ماه پیش یهو احساس کردم قلبم نمیزنه و ضربانش کند شده همون لحظه احساس بی حالی کردم و سرگیجه این حالت ادامه داشت تا رفتم پزشک عمومی با گوشی گوش کرد به ضربان قلبم و گفت به نظر نمیاد کند باشه نواره قلبمم گرفت گفت پی وی سی دازی که تعدادش طبیعیه بعد از ۳ ماه که این حالت رو داشتم حالت تهوع هم به من اضافه شد تا اینکه رفتم هولتر بستم و در هولتر گزارشی از برادیکاردی نبود فقط پی وی سی بود که گفتم تعدادش طبیعیه پروپونالول ۱۰ دادن الان ۴ ماهه که من احساس میکنم قلبم ضربانی نداره و حتما باید گوشی چزشکی بگیرم و به صداش گوش بدم در این مواقع صدای قلبم خیلی ضعیفه و نبضمم کنده این حالت حسی که دارم قلبم ننیزنه انقدر وحشتناکه که حس مرگ به من دست میده و دست چپم به شدت درد میگیره یک بار که همینطور شدم سریع رفتم نوار قلب گرفتم که گفتن فشارت پایینه رو ۸٫۳۰ و ضربان قلبت ۶۵ تاست رفتم اکو گرفتم دکتر گفت فقط تعداد طبیعی پی وی سی داری و EF قلبت ۵۵ درصده آیا EF قلب ۵۵ درصد کمه یا خطرناکه؟؟
    البته روانپزشک بیماری اضطراب شدید رو که از این حالت گرفتم تشخیص پانیک داد و گفت از ترس زیاد که از مرگ باعث میشه دچار پانیک شدم
    تو را خدا کمکم کنید هر لحظه فکر میکنم قلبم داره وایمیسته و الان میمیرم

    • سلام
      این مشکل شما فقط ناشى از استرس و توجه زیاد به ضربان قلب است، در حالت معمول انسان ضربان قلب خودش رو تشخیص نمیده، حالت تهوع و استرس از علائم استرس هست

  36. با سلام
    از ۶ آذر ۹۱ دچار دو بینی شده ام ۵ تا دکتر رفته ام :
    دو تا مغز و اعصاب
    سه تا هم چشم
    همه گفته اند چیزی نیست ، خودش خوب می شود (البته ۳ تا ۶ ماه طول می کشد)
    دکتر آخر هم به دکتر قلب معرفی کرده و دکتر قلب هم اکوی معمولی با کنتراست نوشته که پس از انجام گفتند که چیزی مشاهده نشد فقط انحنا در دیواره ی قلب هست.وجهت بررسی بیشتر اکومری پیشنهاد داده اند
    ۱)اکو مری چیست؟وآیا عوارضی هم دارد؟
    ۲)آیا اکومری انجام دهم یا نه؟
    ضمنا هیچ نوع علامت خاص ندارم فقط پشتم نزدیک ستون فقرات در موقع حرکت دست وبدنم درد می گیرد.
    باتشکر

    • سلام
      راستش بنظرم لازم نباشدچون بیشتر علل قلبی با همان اکو معمولی یا کنتراست اکو معلوم می شود
      دلیل لزوم اکو مری را متوجه نشدم

  37. باسلام ببخشید میخواستم بپرسم من پسری ۲۰ ساله هستم افتادگی دریچه میترال دارم ولی بعضی موقع ها که مثلا نشستم رو مبل یا صندلی یادرازکشیدم احساس میکنم یهو یک ضربان قلب جامیمونه یهونمیزنه خیلی ناراحتم کرده بعضی موقع ها میرم احساس کنم قلبموبدترمیشه بازانگاریک ضربان نمیزنه تو دیک ثانیه مثلا میشه کمکم کنید

    • سلام
      احتمالا آریتمی PVC می زند.
      هولتر کمک کننده است.
      http://galb.ir/archives/193

  38. با سلام مجدد خدمت شما عزیزان واقعیتش این بهترین سایتیه ک دیدم. پس از خدا متعال برای شما تقاضای اجر و خشنودی میکنم. سوالی داشتم.اگه میشه راهنمایی در مورد بیماریم کنید. میدونم باید ب پزشک مربوطه مراجعه کنم ولی فعلا شرایطش رو ندارم و اگه میشه اینجا در مورد تشخیصش کمکم کنید. پسری ۲۳ ساله هستم. بدون سابقه بیماری خاصی. الان حدود یک ساله که زمانی که شکلات میخورم از ناحیه قلبم معمولا تا یکی دو ساعت احساس درد میکنم. و همچنین مثل این درد رو بعضی مواقع هنگام خوابیدن یا در خواب احساس میکنم. بگونه ای که انگار وزنه ای روی قلبم گذاشته اند. معمولا بدنم داغه. و با کوچکترین فعالیت بدنم عرق میکند. البته این مانع کارم نمیشه. حتی زمانی ک ب فوتبال هم میرم قلبم احساس درد نمیکنه. بیشتر موقع خواب و خوردن شکلات. البته سابقه وراثتی و دود و دخانیات هم به هیچ گونه ندارم. ممنون میشم در مورد تشخیصش و همچنین خطرناک بودن این مساله کمک و راهنماییم کنید. موفق باشید.

  39. با سلام و خسته نباشید
    از اینکه عنایت نموده و به سوال بنده جواب میدهید قبلا متشکرم
    از تونل اتو بان گزشتم درد قلبم گرفت ساعت ۱۴ بعد از ظهر تا شب ساعت ۲ به مرکز قلب رفتم تا صبح مرا معطل نمودند اعتراض نمودم سودی نداشت به بیمارستان ….رفتم تشخیص دادند سکته کردم انژیو کردند در سه محل فنر گذاردند
    حالا اریتمی با سرفه های شدید دارم دکترم بنا بر شلوغ بودن مطبش هر هشت ماه یکبار وقت ملاقات میدهد چکار کنم این اریتمی بهبود یابد. با تشکر

    • سلام لازم است نوع آریتمی مشخص شود تا درمان آن معلوم گردد!؟
      http://galb.ir/archives/193

  40. سلام من دختر ۲۷ سالمه من از چند ماهه پیش تقریبا ۹ ماه پیش یهو احساس کردم قلبم نمیزنه و ضربانش کند شده همون لحظه احساس بی حالی کردم و سرگیجه این حالت ادامه داشت تا رفتم پزشک عمومی با گوشی گوش کرد به ضربان قلبم و گفت به نظر نمیاد کند باشه نواره قلبمم گرفت گفت پی وی سی دازی که تعدادش طبیعیه بعد از ۳ ماه که این حالت رو داشتم حالت تهوع هم به من اضافه شد تا اینکه رفتم هولتر بستم و در هولتر گزارشی از برادیکاردی نبود فقط پی وی سی بود که گفتم تعدادش طبیعیه پروپونالول ۱۰ دادن الان ۴ ماهه که من احساس میکنم قلبم ضربانی نداره و حتما باید گوشی چزشکی بگیرم و به صداش گوش بدم در این مواقع صدای قلبم خیلی ضعیفه و نبضمم کنده این حالت حسی که دارم قلبم ننیزنه انقدر وحشتناکه که حس مرگ به من دست میده و دست چپم به شدت درد میگیره یک بار که همینطور شدم سریع رفتم نوار قلب گرفتم که گفتن فشارت پایینه رو ۸٫۳۰ و ضربان قلبت ۶۵ تاست رفتم اکو گرفتم دکتر گفت فقط تعداد طبیعی پی وی سی داری و EF قلبت ۵۵ درصده آیا EF قلب ۵۵ درصد کمه یا خطرناکه؟؟
    البته روانپزشک بیماری اضطراب شدید رو که از این حالت گرفتم تشخیص پانیک داد و گفت از ترس زیاد که از مرگ باعث میشه دچار پانیک شدم تو را خدا کمکم کنید هر لحظه فکر میکنم قلبم داره وایمیسته و الان میمیرم
    تو را خدا بگید EF قلب اگر ۵۵ درصد باشه تو سن من یعنی ضعیفه قلبم؟؟
    همش حس میکنم قلبم نمیزنه باید نبضم رو بگیرم ولی ترسم ییشتر میشه یعنی قلبم داره کند میشه؟

    • سلام
      شرح حال درد شما بنظر بنده اصلا ربطی به این مشکل ندارد و مربوط به وضعیت روحی شما بوده و ناشی از استرس است(یعنی عصبی) . توصیه می کنم آرامش خود را حفظ کرده و توجهی به قلب خود نداشته باشید
      EF=55% هم نرمال است . اصلا نگران نباش

  41. تو قسمت دریچه میترال سوال پرسیده بودم جواب که ندادین هیچ سوالمو هم پاک کردین !!!!

    • با سلام
      قابل توجه شما دوست عزیر
      سایت برای رعایت برخی نکات ایمنی طوری طراحی شده که بعد از خروج شما از سایت تمام پیام ها و نظرات از سایت حذف و فقط در پیشخوان مدیریت سایت برای بنده قابل رویت می شود بنابراین نگران حذف سئوال نباشید بعد از تایید و پاسخ در سایت قابل رویت خواهد بود.
      متاسفانه سرم خیلی شلوغه و زمان محدودی برای جواب به سئوالات دارم پس چند روزی صبر کنید و منتظر جواب خود با ارسال به ایمیل ذکر شده در سایت در سایت و گاهی همزمان با در در سایت (برای سئوالات مفید برای سایر بازدیدکنندگان) باشید.
      مجددا از بابت تاخیر جواب دوستان عذر می خواهم . واقعا سرم شلوغه و اغلب تا ساعت ۱۰-۱۱ شب مشغول طبابت هستم و دیگر وقت پاسخگوئی روزانه را ندارم
      اگر بعد یک هفته پاسخ ندادم مجددا سئوال را بفرستید شاید بین صد ها ایمیل فراموش شده باشد ولی حتما حداقل یک هفته صبر کنید.

  42. سلام / ایا سکته قلبی که بیمار توسط ان فوت میکند مرگ دردناکی است یا بیمار هیچ چیز نمیفهمد ؟؟ ممنون

    • سلام
      راستش درد سینه قلبی خیلی شدید است ولی اگر بیمار آریتمی کند در لحظات آخر چیزی نمی فهمد.

  43. سلام پسری ۲۷ ساله هستم
    چند سالی هست که از استرس و تپش قلب رنج میبرم , پارسال به دلیل درد در ناحیه قلب م به متخصص قلب مراجعه کردم که پروپرانولول تجویز کرد و گفتش که اگر درد قلبی قطع نشد باید اکو کنم , با مصرف پرانول درد قطع شد ولی امسال باز مشکل جدیدتری برام پیش اومده و اونم تپش ناگهانی و تند قلب مه ( این مشکل از مصرف هشیش شروع شده که یه بار مصرف کردم ) آقای دکتر من الکل و سیگار هم مصرف میکردم ولی با بروز این مشکل ترک شون کردم , در ضمن گاستریت هم دارم که به متخصص داخلی مراجعه کردم و دکتر برام علاوه بر داروهای گوارشی پرانول هم تجویز کرده و گفته که تپش قلب تو هم به خاطر رفلاکس معده ست و هم از استرس و اضطراب , در ضمن باز به متخصص قلب مراجعه کردم و نوار قلبی و اکو گرفتم که جواب نرمال بود. الان روزی ۲ بار پرانول میخورم که مشکل تپش قلبم حل شده
    خواهش میکنم راهنماییم کنید

    • با سلام
      با توجه به اکو و نوار قلب نرمال، احتمالا ناشی از استرس است.کمتر مشکل قلبی مطرح است.

  44. سلام
    من۲۲ سالمه بیماری دیستروفی عضلانی دارم البته تقریبا خودم میتونم راه برم. از حدود۱۴ سالگی بطور ناگهانی (اکثرا در حال فعالیت و حالت خستگی)دچار طپش قلب میشدم و احساس لرزش در قفسه سینم میکردم و کمی چشمام سیاهی میرفت این حالت در کمتر از یک دقیقه خود به خود قطع میشد و بعدش تا ماهها اتفاق نمی افتاد و معمولا سالی ۲ یا۳ بار اتفاق می افته .جدیدا خیلی نسبت به ضربان قلبم حساس شدم طوریکه هر روز چندین بار کنترلش میکنم که متوجه شدم ضربانم نامنظمه مثلا یا یک ضربانم زود میزنه یا دیر میزنه حتی گاهی نمیزنه و یا محکم میزنه!هرچه بیشتر بهش توجه میکنم احساس میکنم بدتر میشه! به نظرتون این علایم خطرناکه؟ من چیکار باید کنم؟ خواهش میکنم جواب بدید من خیلی نگرانم!باید برم پیش دکتر؟

    • سلام
      با علائم شما به نظر خطرناک نمی اید ولی بهتر است علت و نوع آریتمی تشخیص داده شود.
      هولتر مونیتورینگ ۲۴ ساعته می تواند کمک کننده باشد. http://galb.ir/archives/193

  45. سلام
    من پسر ۱۹سالمه
    مادر زادی
    دچار ناراحتی میترال شدم
    و ۱سال پیش در اثر مصرف مواد
    گراس_حشیش_تریاک
    حالم بد شد
    والا دکترا گفتن ۲بار ایست قلبی داشتم
    و همیشه از درد قفسه سینه و تنگی نفس
    رنج میبرم و بعد از چند وقت حالم بعد شد
    طرف سمت چپ بدنم کاملا سر و بی حس شد
    و دهانم خشک
    و پشت بدنم درد میکرد و سرم درد شدیدی داشت و داغ شده بود
    دکترا گفتن اعلاءم سکته هست
    و الان ۱سال دارم دارو مصرف میکنم و خوب نشدم
    گاهی اوقات قلبم و قفسه سینم درد شدیدی میگیره
    و اغلب قلبم یه حسی داره مثه قلقلک و درد
    مرسی اگه جواب من را بدهید
    ممنون

    • سلام
      اینجوری سخت است نظر بدم.
      معاینه دقیق ، جواب اکو ، تست ورزش و نوار قلب لازمه تا تصمیم درستی گرفته شود.
      به حرف پزشک قلب خود گوش کنید و اگر مشکلتان رفع نشد به یکی از همکاران دیگر مراجعه کنید.

  46. سلام ۴۰ سالمه درد شکم و تنگی نفس در خواب باعث شد به متخصص گوارش مراجعه کنم که یه دوره دارو بیسموت و پنتو پرازول و کلیدنیوم سی استفاده کردم سونوگرافی شکم انجام شد مشکلی نداشتم و بعد اندوسکوپی تجویز شد که هنگام انجام آندوسکوپی دکترم متوجه شد ضربان قلبم پایین هست ( ۴۵ بود) البته نوسان داشت که به ۸۱ رسید و اندوسکوپی رو انجام داد و زخم اثنی عشر تشخیص دادند و داروی بیسموت و آموکسی سیلین و مترونیدازمول و پنتنو مچددا تجویز شده ولی تاکید کرد که حتما به متخصص قلب مراجعه کنم .
    من ۶ ساله که قرص لیوو تیروکسین مصرف می کنم کم کاری تیرویید داشتم که الان نرماله چون اندازه گواتر از حد طبیعی بزرگتره باید این قرص رو مصرف کنم .
    برای جوش صورتم که آکنه هست ودرد زیادی داره دوماهه که قرص اسپیرنولاکتون ۱۰۰ روزی یک عدد و سیپرو فلوکساسین ۵۰۰ روزی یک عدد و یک دوره ۲۱ روزه قرص اتیسترون ( سیپروترون کامپاند ) استفاده کردم.
    با مراجعه به متخصص قلب و نوار قلب ظاهرا مشکل آریتمی دارم اکو نرمال بوده اندازه و حجم قلب و دریچه ها ولی چون تقریبا دو یا سه ماه که احساس سستی و سرگیجه و بی حالی دارم باید ابلیشن انجام بدم می ترسم شاید خوب نشم ویا عوارض بعدی داشته باشه نمی دونم چیکار کنم . به دو متخصص قلب دیگه مراجعه کردم یکی پیشنهاد داد لیوو تیروکشین و اسپیرنو لاکتون حذف شود و پرپرانول و کلوردیازپوکساید بخورم عمل ابلیشن خوب نیست و خطرناکه یکی گفت شاید این مشکل مادر زادی باشه باید هولتر بشی لطفا راهنماییم کنید متشکرم .

    • سلام
      ابلیشن که لازم نیست!! شاید منظورتان EPS مطالعا الکتروفیزیولوژیک قلب است. به نظر بنده با شرح حال شما فعلا در این مرحله لازم نیست.
      هولتر مونیتورینگ ۲۴ ساعت ریتم قلبی خیلی کمک کننده است به شرط تکرار علائم در آن دوره.
      مشکل به داروها ربطی نداره. کی گفته برای کاهش ضربان قلب پروپرانولول مصرف کنید؟

  47. سلام و از سایت خوبتون ممنون من ۳۵ ساله هستم و سابقه تپش دارم به خاطر استرس ولی جدیدا مشکلم فرق کرده الان در هر ۱۰۰ ضربان ۱۰تا نبضم نمی زنه و اینو کاملا حس می کنم انگار قلبم یه هو می ریزه پایین و تو نبضم مشخص خیلی نگرانم لطفا کمکم کنید البته بعضی اوقات این حالت کمتره

    • سلام
      با علائم گفته شده بنظر میرسد دچار آریتمی PVC یا PAC باشید.
      هیچ کدام نگران کننده نیست. نگران نباشید.
      یک نوار قلب بگیرید اگر کمک کننده نبود هولتر ۲۴ ساعته پیشنهاد می کنم. http://galb.ir/archives/193

  48. سلام
    ۲۰ سال دارم و مدتی هست که دچار تپش قلب میشم جوری که حس مینم قلبم داره از جا در میاد ولی دردی حس نمی کنم
    پیش آمده که ۴۵ دقیقه بدون آروم شدن ضربان داشته باشه . ممنون میشم راهنمائی کنید

    • سلام
      بهتر است علت طپش قلب تشخیص داده شده سپس درمان شروع شود. نوار قلب حین تپش قلب و یا هولتر ۲۴ ساعته قلب http://galb.ir/archives/193مفید است.

      رژیم‌ غذایی خاصی مورد نیاز نیست‌. اما در مورد بعضی‌ علایم‌ نظیر درد سینه یا تپش‌ قلب‌، قطع‌ مصرف‌ مواد حاوی کافئین،قهوه، نسکافه،شکلات کاکائو، چای پررنگ یا کهنه دم ‌ و نیز مشروبات الکلی‌ ممکن‌ است‌ سودمند باشد.

  49. با سلام و ممنون از سایت خوبتون من در هفته ۱۵ بارداری به مدت نیم ساعت در فاصله بسیار نزدیک با فردی که در همان روز اسکن مرحله دوم قلب شده بود قرار گرفتم و خیلی خیلی نگرانم نمی دونم اثری بر روی جنین دارد یا نه ؟ و اصلا چقدر دز اشعه به جنین رسیده خواهش می کنم من را از نگرانی نجات دهید

    • سلام
      کار درستی نبوده ولی نگران نباشید احتمال خطر بسیار بسیار پایین است.

    • سلام
      کار درستی نبوده ولی نگران نباشید احتمال خطر بسیار بسیار پایین است.

  50. باسلام وخسته نباشید……..من چندین بار براتون comment گذاشتم ولی متاسفانه جوابی نگرفتم …….جوانی ۲۶ ساله ام که mvp دارم بعد از ۴سال با انجام اکو متوجه شدم که اندازه حفره بطن چپ گشاد شده ولی اندازش هنوز طبیعی هست ایا این گشاد شدن می تونه ادامه دار باشه وباعث نارسایی بطن چپ بشه؟؟؟ایا میزان بازگشت خون به دهلیز میتونه افزایش پیداکنه؟؟؟……. درد های مثل درد قفسه سینه ودرد وسوزش قلبی دارم ولی بامصرف ایندرال کم میشه ……..ولی متاسفانه نگرانی من تنگی نفس به هنگام فعالیت وحملات تنگی نفس شبانه ام ……..مهمترین سوال ونگرانی ام گشاد شدن حفره بطن چپ هست که چکار کنم تا از پیشرفت تدریجی اون جلوگیر ی کنم؟؟؟؟؟؟………منتظر جوابتون هستم…..باتشکر

    • سلام
      بزرگی بطن چپ ربطی به پرولاپس میترال ندارد.
      اگر در محدوده طبیعی است اصلا بزرگی مطرح نمی شود و وابسته به بار بطن چپ در دو اکو سریال ممکن است متفاوت باشد.